Kääretorttu on nopea ja helppo tehdä. Sitä voi tehdä juhliin, kotiin syötäväksi eli se sopii myös juhlavampiinkin tilanteisiin.
Kääretorttu
12 annosta
Pohja:
4munaa
1 1/2dl sokeria
1 1/2dl vehnäjauhoja
1/2dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta
Väliin:
n. 1dl vadelmahilloa
1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sekoita pienessä kulhossa vehnäjauho, perunajauhoja leivinjauhe sekaisin.
3. Sekoita muna-sokerivaahdon joukkoon nuolijalla jauhoseos.
4. Kaada taikina leiinpaperilla vuoratulle pellille.
5. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.
6. Kumoa sokeroidulle leivinpaperilla.
7. Levitä kääretorttulevyn päälle tasaisesti vadelmahillo.
8. Kääri levy pituussuunnassa rullalle.
9. Anna jäähtyä ja leikkaa viipaleiksi.
10Tarjoile.
Sivulta.
Edestä.
Puolikas kääretorttu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti