sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kääretorttu

Kääretorttu on nopea ja helppo tehdä. Sitä voi tehdä juhliin, kotiin syötäväksi eli se sopii myös juhlavampiinkin tilanteisiin.

Kääretorttu
12 annosta
Pohja:
4munaa
1 1/2dl sokeria
1 1/2dl vehnäjauhoja
1/2dl perunajauhoja
1tl leivinjauhetta

Väliin:
n. 1dl vadelmahilloa

1. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
2. Sekoita pienessä kulhossa vehnäjauho, perunajauhoja leivinjauhe sekaisin.
3. Sekoita muna-sokerivaahdon joukkoon nuolijalla jauhoseos.
4. Kaada taikina leiinpaperilla vuoratulle pellille.
5. Paista 200 asteessa uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.
6. Kumoa sokeroidulle leivinpaperilla.
7. Levitä kääretorttulevyn päälle tasaisesti vadelmahillo.
8. Kääri levy pituussuunnassa rullalle.
9. Anna jäähtyä ja leikkaa viipaleiksi.
10Tarjoile.
                                                                      Sivulta.
                                                                    Edestä.
                                                           Puolikas kääretorttu.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti